Apocalyps: status

Wie mijn online fratsen volgt, zal het niet ontgaan zijn; het is al lang stil geweest omtrent het project “Apocalyps” en het gebrek aan updates begon Bende van Nijvel-proporties aan te nemen.  De reden hiervoor was de communicatie tussen tekenaar Vincent D. aka Kameraad Mauser en mij. Of beter gezegd, het gebrek aan communicatie.
Na weken lang naar een lege mailbox staren heb ik besloten de samenwerking op te zeggen en een andere artiest aan te spreken.
Wat valt er nog veel over te zeggen? Soms klikt het tussen artiesten, soms niet. Met Mauser klikte het gewoon niet. Helaas pindakaas en ne boterham met confiture d’r boven op.
Dat was het slechte nieuws.

Het goede nieuws is dat ik (met flink wat hulp) een nieuwe artiest gevonden die bereid is “Apocalyps” te illustreren; Falco V., Lifemachine van de wel erg mooie webcomic Weaker Sides.
Niet alleen is hij een retegoeie artiest met een stijl die perfect bij het verhaal past maar hij is ook nog eens laaiend enthousiast over het idee van “Apocalyps” en communiceren met hem gaat zoveel gemakkelijker.  Het is een verademing om met iemand als hem te werken en vanaf nu zouden de updates elkaar sneller moeten opvolgen.
Merci, Falco!
Zijn online portfolio: periferal.portfoliobox.me

  • Ivo

Met dank aan M. van Ward en Howling Riot‘s R. voor de hulp! Zonder hen was ik waarschijnlijk nog aan het zoeken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s